0493 - 672672

Actuele informatie coronavirus

27 november 2021
U vindt hier de laatst verstuurde brieven over de coronamaatregelen. Laatste update: 27 november 2021.
COVID-19: ziekmelding van positief geteste leerling
Wanneer uw kind positief is getest op corona neemt u contact op met de school via het gebruikelijke telefoonnummer: 0493-672672. U informeert de school met wie uw kind nauw contact heeft gehad. Onder nauwe contacten worden personen verstaan die langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van uw kind zijn geweest.
Klik hier voor de pagina waarop u meer informatie vindt.


Laatst verstuurde brieven:
Update 27 november 2021
We zijn erg blij dat de scholen open mogen blijven voor onze leerlingen. Zo kunnen wij ons optimaal blijven inzetten voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Wel is het dragen van een mondkapje weer verplicht. In deze brief leggen wij u alle coronamaatregelen uit die vanaf 29 november 2021 gelden.

Update 3 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november 2021 hebben ouders en leerlingen een brief ontvangen. In deze brief worden zij geļnformeerd over de actuele coronasituatie, de doorgang van geplande activiteiten en over een extra vrije dag.

Update 24 september 2021
Het kabinet versoepelt verschillende maatregelen dit weekend. In deze brief wordt u geļnformeerd over wat dat betekent voor leerlingen en medewerkers op school. Zo gaat bijvoorbeeld de schoolcatering weer open en kan er binnen worden gepauzeerd.

Update 3 september 2021
Met de eerste schooldag in het zicht informeren wij u graag over de bestaande, maar ook over een nieuwe coronamaatregel. U vindt hier de brief.

Informatie Coronavirus
Op de website van OMO vindt u een overzicht van de actuele maatregelen en informatie.

We houden de berichtgeving vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nauwlettend in de gaten.De lokale GGD informeert ons indien er maatregelen getroffen moeten worden. Vooralsnog is dit niet het geval.