0493 - 672672

Actuele vacatures locatie Asten

14 mei 2018
Voor het komende schooljaar zijn we voor de locatie Asten op zoek naar de volgende docenten die ons team komen versterken.
- 1e graads docent Biologie-scheikunde 
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 1e graads bevoegde docent Biologie die bij voorkeur ook scheikunde kan geven. Daarnaast kunnen lessen in de onderbouw ook binnen het tweetalig onderwijs vallen. De vacatureruimte is 0.5 tot 0.8 FTE.
Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

- 2e graads docent Wiskunde afdeling VWO-HAVO
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 2e graads bevoegde docent wiskunde. Bij voorkeur een docent die ook lessen kan verzorgen in het tweetalig onderwijs. De vacatureruimte is 0.4 FTE.
Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

- 1e graads docent Economie AE en BE
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 1e graads bevoegde docent economie, die bij voorkeur bevoegd is voor zowel algemene economie als bedrijfseconomie. De vacatureruimte is 0.4 FTE.
Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

- 1e graads docent Geschiedenis VWO-HAVO
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 1e graads bevoegd docent geschiedenis. De vacatureruimte is 0.5 FTE.
Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

- 2e graads docent muziek/CKV VWO-HAVO
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 1e graads bevoegde docent muziek/CKV. Bij voorkeur een docent die ook lessen kan verzorgen in het tweetalig onderwijs. Een creatieve docent muziek/CKV die enthousiast wordt van het organiseren van muzikale binnen- en buitenschoolse activiteiten. De vacatureruimte is 0.8-1.0 FTE.
Klik hier voor meer informatie over deze vacature.