0493 - 672672

Nieuwe datum Course of Honours: 21 maart

09 maart 2018
De nieuwe datum voor de Course of Honours met Andy Morsmans is woensdag 21 maart aanstaande. Aanvang 19:30 uur, Beatrixlaan 25 Asten.
Branding specialist drs. Andy Mosmans verzorgt een interactieve sessie over branding op het Varendonck College.


Misschien denk je erover om trendsetter te worden, een goed merk, een bedrijf of een startup op te zetten. Deze avond krijg je achtergronden en tools. Andy Mosmans (http://www.andymosmans.com/) weet hoe je door branding (mega)trends creëert, hoe je jouw droom tot een revolutie maakt. Zijn laatste boek Startup Branding is genomineerd als managementboek van het jaar 2018 (https://www.managementboek.nl/bestellijst/ll-2018). 
 
Afgelopen Course of honours bezochten trendwatcher Klaus van den Berg, Toon Gerbrands algemeen directeur van PSV, socioloog en complotheoreticus Peter Achterberg, criminoloog en hoogleraar bestuurskunde Pieter Tops en Sanne van Paassen, wielrenster en gezonde en sportieve lifestylist het Varendonck College. Op 14 maart 2018 om 19:00 (een half uur vroeger dan normaal) besluit onze reeks met een interactieve sessie over Branding.
 
Een van de buitenschoolse activiteiten van het Varendonck College is de Course of honours. De leerlingen komen op basis van vrijwilligheid en als ze alle lezingen bezoeken, zien ze deze inspanning gehonoreerd met een certificaat. Dit jaar is het thema #Trending.
Deze reeks gaat over de indicatie dat iets populair aan het worden is, maar nog niet die status bereikt heeft. Het is iets nieuws, zorgt voor veel bewonderaars en wordt vervolgens geliefd. Trending zijn op het internet betekent dat iets een populair onderwerp is. Het speelt binnen het niemandsland tussen fascinatie, verstand, intuïtie en onderbuikgevoel. Alles kan erdoor gegrepen en geïnfecteerd worden: social media, technologie, politiek, onderwijs, mode, jij en ik. Trends zijn niet altijd bedacht door experts maar komen ook ‘van onderaf’; kunnen komen van jou en van mij, zo maar, uit het niets en kunnen zo maar doorgeprikt worden als een zeepbel…
 
Regel is dat er meer leerlingen dan volwassenen aanwezig zijn. Ook als je niet ingeschreven bent in de hele Course, ben je welkom. Werk of zit je niet op het Varendonck College meld je aan via r.heesen@varendonck.nl.