0493 - 672672

Sprekers gezocht!

05 oktober 2017
Voor de beroepenavond op 13 november zoeken wij nog sprekers die willen vertellen over hun beroepen, de vooropleiding, benodigde kwaliteiten, plus- en minpunten en meer.
Op maandagavond 13 november houden wij op de locatie Asten weer de beroepenavond voor leerjaar 3 vwo/havo. De avond wordt georganiseerd in het kader van de profielkeuze.

Om voor elke leerling een interessant aanbod te kunnen bieden, zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiaste sprekers in de volgende beroepsvelden:
  • economie (wo-niveau)
  • sociaal werk & psychologie (wo- of hbo-niveau)
  • personeel & organisatie (wo- of hbo-niveau)
  • bestuurskunde/politiek (wo- of hbo-niveau)
  • ICT (wo- of hbo-niveau)

De gastsprekers verzorgen in een lokaal tweemaal een presentatie voor ge´nteresseerde leerlingen en hun ouders waarbij gelegenheid is tot het stellen van vragen. Zij vertellen over hun vooropleiding, werkzaamheden en verantwoordelijkheden, vereiste kwaliteiten, plus- en minpunten van het beroep en arbeidsperspectieven. We horen graag of je een bijdrage kunt leveren aan onze avond. Als je heel enthousiast bent, maar niet in bovenstaande beroepsvelden past, mag je natuurlijk ook reageren. Aanmelden graag bij mevrouw Keunen: l.keunen@varendonck.nl.