0493 - 672672

Microsoft Office en geschikte laptop

13 juli 2017
Omdat het Varendonck College een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl heeft, krijgen onze leerlingen met een Slim.nl-account gratis de officiŽle laatste versie van Office. Tevens biedt PC Advies Asten een laptop die voldoet aan alle eisen en Varendonck-breed is te gebruiken.

Microsoft Office
Goed nieuws: omdat het Varendonck College een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl heeft, krijgen onze leerlingen met een Slim.nl-account gratis de officiŽle laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software.


Installeer Office vandaag nog
  1. Ga naar Slim.nl/StudentAdvantage
  2. Maak een account aan
  3. Download je gratis Office-pakket.

Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Laptop
De leerlingen van Technasium leerjaar 4  werken vrijwel dagelijks in een digitale leeromgeving, waarvoor een laptop nodig is. Dit type laptop voldoet aan alle eisen om binnen Varendonck mee te werken en is daarmee voor alle leerlingen interessant. We wijzen u daarom graag op het aanbod van PC Advies Asten.
Klik hier voor de aanbiedingen van PC Advies Asten. Klik hier voor de toelichting op de aanbieding en voor het bestelformulier.