0493 - 672672

Reisweek leerjaar 4 locatie Asten 2019

Het motto van het Varendonck College is 'De wereld dichtbij'. Een belangrijk onderdeel om de wereld buiten de directe leefomgeving te ontdekken is de reisweek in leerjaar 4 van VWO / HAVO.

Dit jaar zal de reisweek plaatsvinden van 30 september tot en met 4 oktober 2019. Uw kind, onze leerling, kan kiezen uit 5 verschillende bestemmingen. Het reisaanbod is dit jaar als volgt;
  • Veluwe (€ 270,00)
  • Ardennen (€ 310,00)
  • Praag (€ 365,00)
  • Berlijn(€ 355,00)
  • Tirol (€365,00)
We streven ernaar zoveel mogelijk leerlingen deel te laten nemen aan de reisweek, omdat wij van mening zijn dat de reisweek een belangrijk onderdeel van de schoolcarrière van uw kind.

Verzekering
Het Varendonck College heeft voor leerlingen die meegaan op reis een doorlopende reisverzekering. De voorwaarden van deze reisverzekering kunt u vinden onder de knop 'ouders' en vervolgens 'verzekeringen'. Dit is een basisverzekering, we raden daarom aan om zelf ook een reisverzekering af te sluiten voor uw kind.

Kosten
De reisweek kan alleen mogelijk gemaakt worden door een kleine bijdrage van de ouders (zie bovenstaand). Mocht het niet mogelijk zijn deze kosten te dragen dan willen wij graag met u meedenken over manieren om het toch mogelijk te maken dat uw kind mee gaat op reis. Hiervoor kunt in eerste instantie het beste contact op nemen met de mentor van uw kind.

Contact
Mocht u vragen hebben over de reisweek dan kunt u die stellen door een bericht te sturen naar reisweek@varendonck.nl. Mocht er tijdens de reisweek iets gebeuren waardoor u dringend contact moet hebben met de reisleiding van de reisweek dan kunt u het beste eerst contact opnemen met mevrouw Storm (teamleider vwo bovenbouw) of mevrouw Moors (teamleider havo bovenbouw). Zij zullen vervolgens de reisleiding op de hoogte stellen van de situatie.

Informatieboekje
Per reis zal een informatieboekje worden gemaakt met daarin praktische informatie, informatie over de activiteiten per reis en de contactpersonen per reis.

Reisboekje Tirol

Reisboekje Praag

Reisboekje Ardennen

Reisboekje Berlijn


Kijk hier voor het overzicht van alle reizen.

Inschrijven voor de reisweek kan hier.