0493 - 672672

Nieuw schooljaar, nieuwe huisstijl

De wereld om ons heen verandert snel. Om blijvend onderwijs van hoge kwaliteit te garanderen investeert het Varendonck College voortdurend in verbetering en vernieuwing. De school staat midden in de maatschappij en is klaar voor de toekomst.

Om uniformiteit uit te stralen en onze communicatie te professionaliseren vonden wij het tijd om onze huisstijl te moderniseren en het oude logo te vervangen door een nieuw, eigentijds logo, dat overal toepasbaar is en dat past bij de ambities van de school.

Samen met ontwerpbureau Kikke is het nieuwe logo en daarmee de vernieuwde huisstijl ontwikkeld. Bij het frisse en strakke ontwerp van het logo is niet gekozen voor 1 hoofdkleur. Het logo is er in zes verschillende kleuren, blauw, oranje, rood, groen, paars en bruin die door elkaar heen worden gebruikt.

Form follows function: de vormgeving is gebaseerd op onze missie, die we dit jaar opnieuw geformuleerd hebben:

Varendonck College. De wereld dichtbij

Het Varendonck College is een optimistische school, wij geloven in onze leerlingen en medewerkers. En in de mogelijkheden die zij hebben om de wereld beter te maken.

Wij stimuleren iedere leerling om verantwoordelijk te zijn voor de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen te ondersteunen. In een veilige en persoonlijke schoolomgeving en met een individuele leerroute. Daar werken wij  iedere dag aan.

Zit je kracht in je hoofd of in je handen? Het Varendonck College heeft een plek voor iedereen. Zo bieden wij elke leerling uitzicht op een prachtige, betekenisvolle toekomst.

Het Varendonck College brengt de wereld dichtbij.