0493 - 672672

Groep 7 en 8

Voor leerlingen in groep 7 en 8 organiseren we ook dit jaar weer allerlei activiteiten om kennis te maken met het Varendonck College.

Zit je in groep 8? Aan het einde van dit schooljaar maak je de stap van de lagere school naar de middelbare school. Denk je dat het Varendonck College iets voor je is? Kom dan eens kennis maken met ons. Want je merkt pas echt hoe het op het Varendonck College is als je bij ons een kijkje hebt genomen. Leerlingen uit groep 8 kunnen een dagdeel meelopen op onze school en een van onze masterclasses volgen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Zit jij in groep 7? Dan ben je van harte welkom op onze Open Dag op 7 februari 2021. En aan het einde van dit schooljaar organiseren we nog een speciale activiteit voor groep 7.

Bent u ouder van een kind in groep 7 of 8 en wilt u zich voorbereiden op de overstap naar het voortgezet onderwijs? Dan kunt u zich nu al aanmelden voor één van onze informatieavond over het voortgezet onderwijs van nu. Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden. In december organiseren we informatieavonden over het onderwijs op onze locaties in Asten en Someren. Meer informatie volgt binnenkort.